Over ons

De mooiste meubels op maat, in uw stijl, samen ontworpen

Voor interieurontwerper Jan de Weijer is het persoonlijk contact, het goed luisteren en het inleven in de woonideeën en wensen van u als klant, dè basis voor een mooi interieur ontwerp dat past bij de sfeer van uw huis. Dat is zijn specialiteit.

Bij onze woonstudio staat centraal dat wij samen iets speciaals gaan maken. Van boekenkasten tot televisiemeubels, met een kast op maat van onze woonstudio is uw interieur stijlvol en uniek.

Maar ook met het overig interieur kunnen wij u vakkundig helpen. Of het nu om een werkkamer, kantoor, slaap- of woonkamer gaat; wij zorgen dat de kamer qua inrichting in het geheel past en tot in de puntjes is afgewerkt.

Niet alleen meubels, maar ook interieur

Jan de Weijer is ook interieurbouwer. Bij verbouwingen en nieuwe interieurprojecten werkt hij samen met zijn team, dat bestaat uit een aannemer, stukadoor, schilder, elektricien en parketteur. Jan de Weijer blijft voor u dè contactpersoon. U hoeft zelf niet met de verschillende bedrijven om de tafel, de lijnen zijn daardoor kort en overzichtelijk.

Laat u inspireren door de mooie projecten die we gerealiseerd hebben en ontdek wat wij voor uw interieur kunnen betekenen. U kunt ons een berichtje sturen of bellen voor een vrijblijvende afspraak.

Al 3 generaties hout- en meubelervaring

Jan de Weijer groeide praktisch op in de meubelfabriek van zijn opa, vader en ooms. Geen houtsoort of verwerkingsmogelijkheid is hem onbekend. In combinatie met zijn creatieve ontwerperskwaliteit biedt Jan de Weijer een unieke combinatie van design en vakkennis.