Keuken op maat Arnhem

Uw interieur op maat

Bij grote dromen hoort een groot plan”. Onze interieur ontwerper heeft veel ervaring in een interieur op maat ontwerpen. Uw wensen en eisen worden omgezet in een gedetailleerd plan. Met behulp van dit volledige plan past elke ruimte als een puzzelstukje in uw droomwoning. Wilt u meer weten over wat een binnenhuisarchitect is en wat Maatmeubel kan betekenen in interieur laten ontwerpen? Lees meer op deze pagina. 

Wat doet een binnenhuisarchitect? 

Bent u van plan om uw woning of kantoor volledig herinrichten, maar vindt u het moeilijk om van start te gaan? U kunt ervoor kiezen om eigen interieur te laten ontwerpen. Onze binnenhuisarchitect helpt je graag bij jouw interieur op maat. Tijdens het interieur ontwerpen van de kamer wordt er naast het creëren van de gewenste sfeer, ook gekeken naar functionaliteit. 

Maar wat is een binnenhuisarchitect nu precies? Onze expert in huis interieur ontwerpen doet veel meer dan het selecteren van passende meubels en kleuren die bij elkaar passen. Tijdens het maken van een interieur op maat wordt er gekeken naar de ruimte en uw behoeften. Er wordt op basis hiervan een volledig nieuwe look gecreëerd die past bij de gewenste stijl en het budget. Daarnaast stroopt Jan de Weijer ook zijn mouwen op voor het coördineren van de uitvoering. 

Uw interieur op maat 

Elk huis en elke ruimte is uniek. Vandaar dat elk interieur op maat wordt gemaakt. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken over interieur laten ontwerpen. In onze woonstudio zijn er diverse meubels, materialen en ontwerpen aanwezig om aan u te laten zien en voelen. Tijdens dit gesprek kunt u ook meer worden geïnformeerd over de te verwachte kosten om een interieur op maat te laten maken. Omdat er iets als een “standaard prijs of plan” niet bestaat, is er bij Maatmeubel veel mogelijk. Wij vertellen u hier graag meer over tijdens onze kennismaking.

Direct contact opnemen? Vul hier het contactformulier in. 

Wilt u kamer interieur voorbeelden bekijken om inspiratie op te doen? Onze expert heeft met veel liefde gewerkt aan onderstaande resultaten. De voorbeelden betreffen een exclusief interieur ontwerp en zijn met toestemming gefotografeerd bij onze klanten.