Kamer inrichten op maat

Of u nu gaat verhuizen naar een nieuwe plek of zin heeft in een metamorfose: het hebben van een duidelijk stappenplan voor het herontwerpen van de kamer is essentieel. Wilt u efficiënt een kamer inrichten, maar weet u niet waar te beginnen? Maatmeubel neemt graag al het werk uit handen. Van het inrichten van een woonkamer, werkkamer, slaapkamer tot aan badkamer: wij luisteren naar al uw wensen en eisen om tot het gewenste eindresultaat te komen. 

Inrichting woonkamer volledig naar wens 

De woonkamer is dé plek waar de meeste tijd wordt doorgebracht. Het is belangrijk deze kamer dan ook de aandacht te geven die het verdient. Wilt u de bank gericht hebben op de televisie? Of kijkt u liever richting de tuin? Dit zijn allerlei vragen die beantwoord moeten worden om de inrichting van de woonkamer logisch te kunnen uitwerken. Of het nu gaat om een kleine kamer inrichten of om de inrichting van een grote woonkamer: wij richten de ruimte functioneel en sfeervol in op basis van uw wensen. Van de juiste indeling tot aan de perfecte kleurcombinaties en meubels: Maatmeubel gaat ermee aan de slag. 

Wist u dat het bij Maatmeubel ook mogelijk is om een kast op maat te laten maken? Ontdek hier de mogelijkheden.

Efficiënt werkkamer inrichten

Tegenwoordig is het bij steeds meer werkgevers mogelijk om (gedeeltelijk) hybride te werken. Ook als u zelf ondernemer bent is het hebben van een fijne werkplek essentieel. De belangrijkste aspecten bij een werkkamer inrichten zijn rust en inspiratie.  Zo kunt u productief de takenlijst afwerken en tegelijkertijd op innovatieve en creatieve oplossingen en ideeën komen. Een stijl die vaak terugkomt bij een werkkamer inrichten is minimalistisch. Liever andere wensen? Maatmeubel denkt graag met u mee!

Slaapkamer inrichten met of zonder kast op maat

Bij het inrichten van de slaapkamer is het belangrijk dat er een ruimte wordt gecreëerd die ontspanning en rust uitstraalt. Het bepalen van het materiaal, meubels en accessoires kan bepalend zijn voor de sfeer bij een slaapkamer inrichten. Door vooral gebruik te maken van natuurlijke kleuren wordt er rust en warmte uitgestraald. Maar ook met verlichting kan veel sfeer worden gemaakt. Zeker bij een kleine slaapkamer inrichten waar u studeert, werkt en slaapt, is dit belangrijk. Maatmeubel denkt dan ook graag mee over een lichtplan. 

Maatmeubel heeft al veel klanten blij gemaakt met kledingkasten op maat. Bekijk hier de resultaten bij onze klanten.

Kamer en suite maken zorgt voor extra sfeer

Wilt u een kamer een suite maken? Vroeger werd dit vooral gebruikt om een duidelijke verdeling te maken tussen de voorkamer en de achterkamer. Bij visite werd er bijvoorbeeld alleen de achterkamer verwarmd om te kunnen besparen op stookkosten. Tegenwoordig is een kamer en suite modern en draagt het bij aan extra sfeer creëren. Deze deuren zijn vooral populair bij lange en smalle woonkamers. Een vereiste is dat er aan beide zijden van de muur minimaal 80 centimeter ruimte om de deuren in de wand te schuiven. Het is ook mogelijk om hier niet voor te kiezen en de deuren voor de wand te laten schuiven. Wilt u weten of een kamer en suite maken mogelijk is in uw ruimte? Wij kijken graag met u mee. 

Direct contact opnemen? Vul hier ons contactformulier in. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren. 

Badkamer inrichten zonder verspilde ruimte

Welke sfeer wilt u creëren in de badkamer? Welke kleuren hebben uw voorkeur en welke meubels ziet u graag terug? Zeker een kleine badkamer inrichten kan een moeilijke klus zijn. Goed nadenken over de inrichting is essentieel om de ruimte optimaal te gebruiken. Bij de inrichting van een kleine badkamer raden wij aan om te kiezen voor bijvoorbeeld lichte kleuren en of hoogglans tegels. Heeft de ruimte meer oppervlakte? Kies dan bijvoorbeeld voor stoere elementen en robuuste materialen. 

Wit u inspiratie opdoen? Doe ideeën op door onderstaande collectie te bekijken waar wij met liefde aan hebben gewerkt. Elke kamer is uniek en met toestemming gefotografeerd op locatie bij onze klanten.