Kast op maat laten maken

Wilt u uw eigen droomkast samen laten stellen? Een kast op maat laten is een praktische oplossing voor elke ruimte: op kantoor of in uw woning. Daarbij komt dat u uw inbouw kast op maat kan maken geheel naar eigen stijl en wens. Bepaal zelf de juiste maat, hoe de lades en planken worden ingedeeld en uw favoriete kleur. Accessoires toevoegen zoals een schoenenrek of verlichting? Ook dat is mogelijk. 

Stel zelf je wand kast samen

Is een wand kast onmisbaar in uw interieur? Kies bijvoorbeeld voor een open kast waarbij u de mogelijkheid heeft om kunst of boeken een plek te geven. Liever een klassiek wandmeubel met gesloten deuren? Bij Maat Meubel wordt er goed geluisterd naar een mooie toevoeging aan het interieur. Door het vermogen van onze interieurontwerper om zich in te leven in uw woonideeën, is er voor elke sfeer in elke ruimte een perfecte kast die op maat gemaakt kan worden. 

Optimaal gebruik maken van de ruimte 

Ondanks dat er ook steeds vaker programma’s worden teruggekeken op een iPad of tablet, kan een tv nog steeds niet worden weggedacht uit een woonruimte. Wij begrijpen dat het zonde is om de ruimte bij uw televisie niet optimaal te gebruiken. Laat daarom een tv kast op maat maken. Misschien wilt u in uw kast op maat naast de televisie ook boeken neerzetten. Liever een opbergruimte inclusief afgesloten deuren? Wij denken graag met u mee om de perfecte tv kast te realiseren. 

Efficiënt bergruimte ontwerpen

Wilt u extra bergruimte creëren, maar past er geen standaardkast op de gewenste plek? Door één of meer inbouw kasten te laten maken, wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een schuifdeur om zo min mogelijk ruimte in te nemen. Nog een voordeel: u bepaalt zelf de indeling van de kast en welke materialen er worden gebruikt. 

Wat kost een kast op maat?

Hoeveel een kast op maat laten maken precies kost is moeilijk te zeggen. U kunt zelf zo bepalen of u voor een ‘simpele’ of luxere kast gaat. Maar ook de grootte van de kast, het materiaalsoort waarvoor u kiest, de kastinrichting en eventuele accessoires zijn bepalend. Voor de exacte prijs raden wij u aan om een afspraak te maken met één van onze experts. 

Inbouw kasten, design kasten of klassieke kasten? Bij Maat Meubel wordt elke kast geheel naar wens ontworpen. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk onderstaande collectie waar wij met liefde aan hebben gewerkt. Elke kast is uniek en met toestemming gefotografeerd op locatie bij onze klanten.