Keuken op maat Arnhem

Uw keuken op maat

Van de eerste schets tot uiteindelijk een exclusieve keuken op maat. Het ontwerpen van een keuken kan een uitdagend project zijn. Vandaar dat Maatmeubel u graag helpt bij het ontwerpen van een keuken die volledig aansluit bij uw persoonlijke stijl en wensen. Waar u over na moet denken en hoe het prijskaartje eruit komt te zien? Lees meer op deze pagina. 

Belangrijke punten om te overwegen

Zodra de maten van de keuken duidelijk zijn, is het tijd om te laten van welke op maat gemaakte keuken uw hart sneller gaat kloppen. Gaat uw voorkeur uit naar een rechte keuken, een kookeiland of een combinatie van beide? En wat is er mogelijk in de beschikbare ruimte? Advies is om een aantal afbeeldingen te verzamelen om de gewenste stijl zo goed mogelijk over te kunnen dragen aan onze keuken architect. Maak hierbij gebruik van handige apps zoals Pinterest om een moodboard te creëren. Onze keukenarchitect denkt graag mee met de mogelijkheden. 

Daarnaast is het goed om stil te staan bij de gewenste inbouwapparatuur. Misschien wilt u in uw luxe keuken op maat wel een kokendwaterkraan of een inductiekookplaat inclusief afzuiging. Onthoud hierbij dat hoe meer apparatuur u wenst, hoe hoger het kostenplaatje zal zijn. De apparatuur is in de meeste gevallen de grootste kostenpost. Het is dan ook goed om vooraf een indicatieprijs te bespreken, bestaande uit een minimum en maximale prijs. Natuurlijk is het ook mogelijk om onze keuken architect zijn vrije gang te laten gaan. Ook in dit geval is het aan te raden de begrote financiële ruimte te bespreken. 

Wilt u naast de keuken ook de gehele woonkamer op maat laten maken? Bij Maatmeubel hebben wij ruime ervaring in het inrichten en ontwerpen van een kamer op maat. Bekijk op deze pagina wat de mogelijkheden zijn of vul het contactformulier in voor een kennismaking. 

Wat kost een op maat gemaakte keuken?

Een op maat gemaakte keuken is een flinke uitgave, afhankelijk van uw wensen en eisen. Ook het formaat van de keuken, het eventueel omleggen van leidingen en het overstappen van gas op inductie hebben invloed op het kostenplaatje. Vandaar dat een eenduidig antwoord op de vraag: “Hoeveel kost een keuken op maat?” niet bestaat. Ben je benieuwd hoeveel u financieel kwijt bent aan uw keuken op maat? Vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

Wilt u keuken ontwerpen voorbeelden inzien om inspiratie op te doen? Onze keuken architect heeft met veel liefde gewerkt aan onderstaande ontwerpen. De voorbeelden betreffen exclusieve keukens op maat en zijn met toestemming gefotografeerd bij onze klanten.