Maatmeubel Amsterdam

Maatmeubel Amsterdam

Op zoek naar het perfecte maatmeubel voor uw woning in de regio Amsterdam? Bij Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer bent u aan het juiste adres voor al uw meubelwensen. Wij creëren uw gewenste meubel volledig op maat. Bent u op zoek naar een kledingkast, een boekenkast of een ruime wandkast? Wij maken wat u wilt! Kies hiervoor zelf de stijl, de kleur en de grootte. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en denken graag met u mee.

maatmeubel Amsterdam
maatmeubel Amsterdam

Wij maken uw maatmeubel ook in de regio Amsterdam

Bent u woonachtig in de regio Amsterdam en bent u al lang op zoek naar het passende meubel om uw inrichting compleet te maken? Maak uw woning helemaal af met de op maat gemaakte meubelen van Ontwerp Woonstudio Jan de Wijer! Een bedrijf met jarenlange ervaring en passie voor het werken met hout. In 1947 werd er gestart met het bewerken van hout en het leveren van unieke meubelen voor een brede klantenkring. De generaties die volgden hebben het familiebedrijf niet alleen overgenomen, maar ook laten uitgroeien tot een gespecialiseerde en succesvolle handel. Geen wens is te groot of te klein, ieder meubel kan door ons gemaakt worden. Wij leveren diverse kasten op maat, keukens en volledige kamers of complete interieurs behoren tot onze vaste werkzaamheden. Wij maken van uw huis, een thuis!

Contact met ons?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om uw eigen maatmeubel te laten ontwerpen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Stuur een e-mail naar aanvraag@maatmeubel.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct  telefonisch contact? Bel dan naar +31 (0)318 – 41 45

maatmeubel Amsterdam