Werkkamer op maat Het Gooi

Werkkamer op maat Het Gooi

Heeft u een woning of een bedrijf in de omgeving van Het Gooi en wilt u een werkkamer op maat laten maken? Dan bent u bij Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer aan het juiste adres! Wij verzorgen niet alleen het ontwerp en de oplevering van unieke kasten op maat, maar ook volledige werkkamers. Met jarenlange ervaring in houtconstructies en interieurontwerp kunnen wij uw gedroomde werkkamer werkelijkheid maken. Naast het ontwerpen van uw werkkamer op maat, verzorgen wij ook de plaatsing van alle meubelen en de volledige afwerking. Wij onderhouden goede contacten met diverse aannemers, wie wij kunnen aansturen bij deze projecten. Een ideale en zorgeloze constructie voor onze klant! U wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelen door één vast aanspreekpunt, die verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden en de verschillende externe partijen. Wij nemen de volledige plaatsing van uw werkkamer op ons!

Werkkamer op maat Het Gooi
 Werkkamer op maat Het Gooi

Uw werkkamer op maat laten maken in Het Gooi? Schakel onze hulp in!!

Wilt u uw eigen werkkamer op maat laten maken voor uw woning in Het Gooi? Nu thuiswerken meer norm dan uitzondering is, kan het geen kwaad om uzelf te verwennen met een mooi en gebruiksvriendelijke werkkamer. Stel ons team op de hoogte van uw wensen en wij ontwerpen met veel plezier uw werkkamer. Bij het op maat maken van uw werkkamer houden wij natuurlijk rekening met de door uw gewenste stijl, het kleurenpalet en alle voorwaarden om veilig en comfortabel te kunnen werken. Wij verzorgen een werkkamer op maat waar u met veel plezier zal kunnen werken!

Contact met Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer?

Neem direct contact met ons op voor al uw vragen en opmerkingen over uw werkkamer op maat. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Stuur een e-mail naar aanvraag@maatmeubel.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Liever direct  telefonisch contact? Bel dan naar +31 (0)318 – 41 45 48.

Werkkamer op maat Het Gooi