Televisie wandmeubel op maat Wageningen

Televisie wandmeubel op maat Wageningen

Wilt u een wandmeubel op maat laten maken in de regio Wageningen? Een wandmeubel op maat geeft uw woonkamer of andere leefruimte een unieke en persoonlijke uitstraling. Bij Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer maken wij uw ideale wandmeubel, helemaal op maat en naar uw wens. Maak een keuze in stijl, ontwerp, kleur en materiaal. Wij kunnen werkelijk alles voor u maken! Met veel plezier denken wij mee in het ontwerpen van uw gedroomde wandmeubel. Wilt u grote vakken, kleine kastjes of een combinatie van beiden? Wij maken uw meubel op maat zodat deze perfect in de ruimte past.

tv wandmeubel op maat Wageningen
tv wandmeubel op maat Wageningen

Kies ervoor een uniek wandmeubel op maat te laten maken!

Bent u woonachtig in de omgeving van Wageningen en heeft u altijd al een wandmeubel op maat willen laten maken? Laat u verrassen door het vakwerk van Jan de Weijer. De kennis en passie is van generatie op generatie doorgegeven, vele klanten gingen u voor in de samenwerking met dit professionele familiebedrijf. Benieuwd naar de op maat gemaakte producten, onze manier van werken en alle aanvullende mogelijkheden? Wij vertellen u graag over onze manier van werken in onze showroom! Het bezoeken van onze showroom is alleen mogelijk met een afspraak omdat wij gedurende de week vaak onderweg en werkzaam zijn bij onze klanten. Met veel plezier komen wij ook u bij langs om de huidige situatie te bekijken en de wensen in kaart te brengen.

Contact met Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer?

Heeft u vragen over onze diensten of onze diverse wandmeubels? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Wij staan u graag te woord. Stuur een e-mail naar aanvraag@maatmeubel.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct  telefonisch contact? Bel dan naar +31 (0)318 – 41 45 48. Wij zien uw bericht met veel plezier tegemoet!

tv wandmeubel op maat Wageningen