Keuken op maat

Gooi

Keuken op maat Gooi

Uw keuken op maat laten maken in de regio Gooi

? Geen probleem! Wij ontwerpen en plaatsen uw droomkeuken. Volledig op maat gemaakt naar uw wensen! Tijdens de samenwerking met Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer maken wij gebruik van één vast aanspreekpunt, waardoor al uw contact verloopt met dezelfde contactpersoon. Door onze korte en overzichtelijke lijnen hebben onze klanten goed overzicht over de werkzaamheden en de voorgang. Een prettige en persoonlijke manier van werken!

Keuken op maat Het Gooi
Keuken op maat Het Gooi

Uw gewenste keuken op maat laten maken in de regio Gooi? Dat kan!

Is het uw droom om een keuken op maat te laten maken? Laat deze uitkomen en deel uw keukenwensen met ons. Wij ontwerpen en maken uw perfecte keuken. Werkelijk alles is mogelijk! Gaat uw voorkeur uit naar een ruime keuken, met veel kastruimte en een unieke indeling? Of heeft u een kleine ruimte beschikbaar en wilt u deze zo effectief mogelijk benutten? Wij denken graag met u mee en maken voor u de perfecte keuken!

De complete diensten van Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer
Naast het ontwerpen, maken en plaatsen van op maat gemaakte keukens kunt u bij ons ook terecht voor het maken van andere maatmeubels. Zo ontwerpen wij diverse kasten volledig op maat. Denk hierbij aan kledingkasten, boekenkasten en wandkasten. Wij maken deze kasten in alle mogelijke afmetingen en in de door u gewenste stijl. Bent u eigenaar van een klassieke woning? Wij creëren met veel plezier een kast welke past bij de klassieke identiteit van de woning. Liever een unieke of een moderne en strakke kast? Geen probleem, ook deze ontwerpen wij met veel plezier voor u!

Contact met Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om uw eigen keuken op maat te laten maken door onze vakmannen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Stuur een e-mail naar aanvraag@maatmeubel.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Liever direct  telefonisch contact? Bel dan naar +31 (0)318 – 41 45 48.

Keuken op maat Het Gooi