Interieur op maat Amsterdam

Interieur op maat Amsterdam

Heeft u een nieuwe woning in Amsterdam en wilt u deze laten inrichten met interieur op maat? Laat uw volledige interieur verzorgen door de specialisten van Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer. Met veel plezier denken wij mee over uw nieuwe interieur. Wij komen langs in uw woning om de huidige situatie te bekijken. Hierna leveren wij een uniek en compleet ontwerp. Na akkoord gaan wij zo snel mogelijk voor u aan te slag! Alle houten meubels en kasten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Naast het inrichten van uw nieuwe woning verzorgen wij ook complete interieurs voor verbouwingen of herinrichtingen.

Interieur op maat Amsterdam
Interieur op maat Amsterdam

Uw interieur op maat in Amsterdam tot in de puntjes verzorgd

Wilt u uw interieur op maat in regio Amsterdam volledig verzorgd hebben? Dan bent u bij Woonstudio Jan de Weijer aan het juiste adres! Wij gaan met veel plezier met alle betrokken partijen om tafel. U hoeft hiervoor zelf niets te regelen! Vanuit ons familiebedrijf krijgt u één vast contactpersoon aangewezen, wie u met veel plezier op de hoogte houdt van alle voortgang en andere ontwikkelingen. Ook het contact met alle andere betrokkenen verlopen via deze contactpersoon. Op deze manier bieden we de echte ontspannen manier van verbouwen.
Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Op onze website vindt u vele voorbeelden van onze eerder gerealiseerde interieurs. Ook vindt u hier alles op onze andere werkzaamheden. Wij leveren naast een interieur op maat ook diverse kasten en meubels op maat. Denk hierbij aan kledingkasten, boekenkasten, badkamermeubels en volledige keukens op maat. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact met Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer?

Heeft u vragen over ons bedrijf en onze diensten? Neem gerust contact op! Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Stuur een e-mail naar aanvraag@maatmeubel.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct  telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan naar +31 (0)318 – 41 45 48.

Interieur op maat Amsterdam