Inloopkast op maat Nijmegen

Inloopkast op maat Nijmegen

Droomt u er al jaren van om een inloopkast op maat te laten maken en bent u woonachtig in de regio Nijmegen? Dan bent u bij Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in de wereld van de houtconstructie voorziet ons familiebedrijf u van uw gewenste inloopkast op maat. In een oriënterend gesprek krijgt u de kans om al uw wensen kenbaar te maken, waarmee wij een ontwerp maken. Hierin zult u al uw wensen terugzien, compleet  met aanvullingen die u zelf niet had kunnen bedenken! Dat wordt genieten van uw eigen inloopkast

Inloopkast op maat Nijmegen
Inloopkast op maat Nijmegen

Uw gewenste badkamer? Wij maken uw op maat gemaakte inloopkast in regio Nijmegen!

Laat uw op maat gemaakte inloopkast met veel vertrouwen over aan de vakmannen van ons familiebedrijf in regio Nijmegen. Sinds 1947 houdt de familie zich bezig met houtbewerking en het ontwerpen en maken van unieke meubelen. Na het geven van een akkoord op de offerte gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Uw vaste aanspreekpunt houdt u op de hoogte van de voortgang en onderhoudt al het contact met externen die door ons kunnen worden ingeschakeld. Bij het plaatsen van een inloopkast op maat verzorgen wij niet alleen de kast, maar ook de aannemer, de stukadoor, de schilder, de elektricien en eventueel andere partijen kunnen door ons worden aangestuurd. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij verzorgen uw inloopkast en het plaatsen ervan van a tot z!

Contact met Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen over onze inloopkasten op maat? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Stuur een e-mail naar aanvraag@maatmeubel.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct  telefonisch contact? Bel dan naar +31 (0)318 – 41 45 48. Wij zien uw bericht met plezier tegemoet!

Inloopkast op maat Nijmegen