Inbouwkast op maat Het Gooi

Inbouwkast op maat Het Gooi

Wilt u uw woning in Het Gooi compleet maken met op maat gemaakte inbouwkasten? Op maat gemaakte inbouwkasten geven uw woning een nette en complete uitstraling. De inbouwkasten op maat, ontworpen door Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer, passen perfect in uw woning en sluiten aan bij de sfeer van uw interieur. Wij maken de kasten naar uw wens, zodat deze aansluiten bij uw behoeften. Wilt u een boekenkast, een kledingkast of een volledige wandmeubel met uitsparing voor uw televisie? Alles is mogelijk wanneer u samenwerkt met ons professionele familiebedrijf. Alle kennis en ervaring is overgedragen van generatie op generatie en geen project is te groot of te moeilijk voor onze ervaren vakmannen

Inbouwkast op maat Het Gooi
Inbouwkast op maat Het Gooi

Uw inbouwkasten op maat voor uw woning in Het Gooi, verzorgd van a tot z

Naast het verzorgen van inbouwkasten op maat in Het Gooi, gaan onze diensten nog een stuk verder. Wij verzorgen naast kasten op maat ook inrichtingen van diverse kamers in uw woning of zelfs uw volledige interieur! Wij beschikken over een team van vakmensen, tijdens de diverse werkzaamheden vullen zij elkaar perfect aan. Het doel is om onze klanten volledig te ontzorgen. Door dit team van professionals en de juiste contacten buiten ons bedrijf kunnen wij u deze volledige ontzorging garanderen. Buiten ons eigen bedrijf onderhouden wij contacten met een aannemer, schilder en elektricien. U hoeft deze contacten dus niet zelf te leggen! Benieuwd naar onze producten, materialen en de mogelijkheden? Wij laten u met veel plezier onze producten zien en voelen in de showroom. Wilt u langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak!

Contact met Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer?

 

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen of onze kledingkasten op maat? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Stuur een e-mail naar aanvraag@maatmeubel.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct  telefonisch contact? Bel dan naar +31 (0)318 – 41 45 48. Wij zien uw bericht met plezier tegemoet!

Inbouwkast op maat Het Gooi