Boekenkast op maat Het Gooi

Boekenkast op maat Het Gooi

Bent u woonachtig in de regio Het Gooi en wilt u een boekenkast op maat laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen boekenkasten op maat in alle formaten en stijlen. Wilt u een persoonlijke boekenkast in een kleiner formaat? Bijvoorbeeld voor in de gang of een kleinere studeerkamer? Geen probleem! Wilt u liever een grote boekenkast laten maken welke de volledige wand van uw studeerkamer of woonkamer beslaat? Ook geen enkel probleem! Wij zien in elke opdracht een uitdaging en wij gaan tot het uiterste om uw gedroomde boekenkast te realiseren. Geen wens is te groot of te klein, geen idee is te gek of te ingewikkeld. Onze specialisten denken graag met u mee en kunnen uw boekenkast nog aanvullen of uitbreiden met hun eigen unieke suggesties.

Boekenkast op maat Het Gooi
 Boekenkast op maat Het Gooi

Woonachtig in Het Gooi? Laat ons uw boekenkast op maat maken!

Bent u eigenaar van een woning of bedrijfspand in Het Gooi en wilt u een boekenkast op maat laten maken? Wij helpen u graag. Wij ontwerpen niet alleen uw boekenkast op maat, wij verzorgen ook de complete plaatsing van de boekenkast. Wanneer er gebruikgemaakt moet worden van diensten van stukadoors, schilders, elektriciens of stoffeerders, worden deze diensten ook volledig door ons verzorgd. Wij schakelen deze diensten in en onderhouden de contacten. Wij gaan voor totale ontzorging van onze klant! U heeft één vast aanspreekpunt binnen ons familiebedrijf, welke alle partijen aanstuurt en u op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen. In korte tijd geniet u van uw persoonlijke boekenkast, volledig op maat gemaakt!  

Contact met Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer?

Wilt u meer weten over onze boekenkasten op maat? Of bent u nieuwsgierig geworden naar de andere diensten van Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Stuur een e-mail naar aanvraag@maatmeubel.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Liever direct  telefonisch contact? Bel dan naar Bel dan naar +31 (0)318 – 41 45 48. Wij zien uw bericht met plezier tegemoet!

Boekenkast op maat Het Gooi