Badkamermeubel op maat Nijmegen

Badkamermeubel op maat Nijmegen

Een badkamermeubel op maat laten maken voor uw woning in de regio Nijmegen?
Bent u op zoek naar unieke badkamermeubel om uw nieuwe badkamer mee af te maken? Of misschien wilt u uw bestaande badkamer een nieuw uiterlijk geven door het toevoegen van een persoonlijk en handgemaakte badkamermeubel. Al uw wensen worden mogelijk gemaakt door de vakmannen van Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer. Al drie generaties lang wordt houtbewerking tot een kunst verheven. Sinds 1947 maakt Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer unieke meubelen voor een breed publiek. Voor iedere portemonnee en voor iedere woning maken wij meubelen die passen bij de persoonlijke wensen van onze klant!

Badkamermeubel op maat Nijmegen
Badkamermeubel op maat Nijmegen

Uw gewenste badkamermeubel in de regio Nijmegen? Laat u door ons verrassen!

Woont u in de regio Nijmegen en heeft u de wens om uw eigen badkamermeubel op maat te laten maken? Maak uw wensen kenbaar aan de vakmannen van Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer en laat u verrassen. Met uw aanwijzingen en wensen wordt een compleet badkamermeubel gerealiseerd. Werkelijk alles is mogelijk. Naast het ontwerpen en plaatsen van handgemaakte badkamermeubels verzorgen wij ook diverse kasten, zoals kledingkasten, boekenkasten en volledige wandmeubels. Ook voor uw complete interieur bent u bij Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer aan het juiste adres.

Contact met Ontwerp Woonstudio Jan de Weijer?

eeft u vragen over onze diensten of wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw eigen badkamermeubel op maat te laten maken door onze vakmannen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op! Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Stuur een e-mail naar aanvraag@maatmeubel.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct telefonisch contact? Bel dan naar +31 (0)318 – 41 45 48.

Badkamermeubel op maat Nijmegen